FERRARI & ASOCIAȚI Societate de Avocatură și Contabilitate

FERRARI & ASOCIAȚI

Birou de Avocați și Comerț

Soluția completă pentru persoane fizice și companii.

 

 

Experiență și inovație

„Studio Ferrari & Associati” s-a înființat în anul 2001 ca urmare a transformării în Asociație Profesională din Studio Commercialista(Firma de Contabilitate) fondată în anul 1965 de Dr. Nazzareno Ferrari.

În 2004 Asociația și-a extins domeniul de aplicare, asociația și-a mărit oferta pentru public prin includerea competențelor juridice devenind „Studio Legale e Commerciale „(Birou de Avocatură și Contabilitate). Cu acest nou rol, de asemenea, datorită unei organizații de lucru cu experiență în echipă,Firma este capabilă să identifice soluția completă potrivită nevoilor clientului cu competențele sale tehnice corecte și angajamentul individual ferm.

Fiecare profesionist a dobândit, de fapt, o experiență specifică și competențe în sectoare complementare legate de fiecare aspect sau chestiune de interes pentru companii, instituții sau persoane fizice.

În 2010 intrarea noilor membri a îmbogățit oferta de servicii juridice și a stabilit sinergia diferitelor abilități profesionale…

 

 

Competențe și domenii de interes ale activităților juridice și comerciale.

Studio Ferrari & Associati garantează asistență în managementul proiectelor organizaționale, optimizarea proceselor de afaceri și a sistemelor de management financiar urmărind Clientul în fiecare etapă de la proiectarea până la implementarea afacerii sale .Toate activitățile firmei pot fi d e asemenea efectuate în mod continuu.

 

Domeniile de activitate :

 • Dreptul societăților  comerciale
 • Legislația contractuală
 • Dreptul bancar
 • Legislația privind falimentul
 • Dreptul comercial
 • Legislația privind navigația
 • Codul Familiei
 • Consiliul Superior al Magistraturii
 • Legile privind impozitele
 • Dreptul muncii și consultație
 • Administrația contabilității
 • Controlul legal
 • Fuziuni și achiziții
 • Managementul afacerilor și strategii
 • Legislația privind energia

 

 

Asistență juridică și comercială pentru persoane fizice.

 Ferrari & Associati sunt conștienți de cât este de important să ai acces imediat la profesioniști pentru a construi o relație de încredere personală.

Acest lucru face ca Ferrari & Asociați să fie calificați în mod specific pentru asistență legală și comercială, pentru persoane fizice și asociații private.

În domeniul dreptului familiei și drepturile individuale Firma acordă asistență pentru chestiuni legate de separare, divorțuri, convenții de căsătorii, înființarea activelor și încrederea, misiunilor, adopțiilor, interdicțiilor,de calificărilor și asistență administrativă.

 În ceea ce privește legislația fiscală, ne ocupăm de planificare personală, tranziții generaționale și transferuri internaționale.

Studio Ferrari & Asociați oferă cea mai mare experiență și competență în soluționarea tuturor problemelor legate de lipsa testamentară și succesiuni, chiar și în cazurile deosebit de complexe.

Noi oferim asistență și consiliere, incluzând taxele, privitor la scrierea și prezentarea declarației de succesiune, în ceea ce privește transferurile cadastrale, redactarea și publicarea testamentelor, transcrierile, protecție procedurală și extrajudiciară pentru posibile diviziuni de moștenire.

În sectorul imobiliar Asociația este în măsură să consilieze clientul său în gestionarea întregului său activ în orice fel de dispută atât în instanță, cât și în afara instanței în cele mai delicate etape ale vânzării de imobiliare chiar și în cazuri de  faliment și litigii, și în elaborarea contractelor.

 

 

Servicii pentru Companii și Organizațiile private și publice.

 Studio Ferrari & Asociați numără printre clienții săi industriali, comerciali ,societățile financiare și de asigurări , bănci, organisme publice și private (precum Asociații și Fundații, Autorități Locale, Instituțiile Organelor Publice,Agenții de sănătate, Ministere și administrații Centrale,Agenții Guvernative), profesioniști și antreprenori.

Firma asistă Clienți în dezvoltarea proiectelor antreprenoriale, în managementul ordinar și extraordinar al activității oferind servicii de organizare,administrative, contabilitate, consultanță fiscală și de muncă, implementarea, verificarea și evaluarea din întregul sistem de control corporativ.

Firma asistă clienții și în contextul unor operațiuni extraordinare de repopulare corporativă cum ar fi fuziunile, scindările, transferurile, spin-off-ul sucursalelor și achizițiile companiei.

Cu scopul  consultării Administrației Publice Firma include profesioniști specifici care dețin o experiență considerabilă în formarea personalului, administrativă și  verificarea contabilității, planificarea și controlul managementului,evaluarea performanțelor organizaționale și individuale, inițierea și reconversia sistemelor contabile și planuri de reorganizare.

Relația noastră pe termen lung cu Secția de Faliment a Curții de la Roma ne permite să vă oferim asistență calificată în planuri de reorganizare, acorduri de restructurare, contracte, lichidări, crize corporative și reprezentare în comitetul creditorilor.

Cunoașterea specifică a sistemului bancar și sectorului asigurărilor în calitate de administratori al instituțiilor de credit primare și ale societăților de asigurare ne permite să vă oferim un sprijin valabil în domeniul valorilor mobiliare și imobiliare de economii și de investiții, precum și în colectarea datoriilor și managementul relațiilor cu clienții, agenți și angajați…

 

CONTACTE :

Ne puteți  contacta prin trimiterea unui e-mail la următoarea adresă :

info@studioferrari.com