FERRARI & ASSOSIAATIOT. Laki- ja kirjanpitoyritys.

FERRARI & ASSOSIAATIOT
 
Studio Legale e Commerciale.
 
Täydellinen ratkaisu yksityisille ja yrityksille
 
 

 

Kokemus ja innovaatio

”Studio Ferrari & Associati” perustettiin vuonna 2001 sen jälkeen, kun Dr. Nazzareno Ferrarin vuonna 1965 perustama Studio Commercialista (kirjanpitoyritys) muuttui ammatillisessa yhdistyksessä.

Vuonna 2004 yhdistys laajensi toimintaansa ja laajensi tarjontaansa yleisölle sisällyttämällä siihen oikeudellinen pätevyys ja tuli ”Studio Legale e Commerciale” (lakitoimisto ja kirjanpitoyritys). Tämän uuden roolin ansiosta, myös kokeneen tiimityöorganisaation ansiosta, yritys pystyy tunnistamaan asiakkaan tarpeisiin sopivia täydellisiä ratkaisuja korkealla teknisellä pätevyydellä ja määrätietoisella yksilöllisellä sitoutumisella.

Jokainen ammattilainen on itse asiassa saanut erityistä kokemusta ja taitoja täydentävistä aloista, jotka liittyvät jokaiseen osa-alueeseen tai yritystä, laitosta tai yksityishenkilöä kiinnostavaan asiaan.

Vuonna 2010 uusien jäsenten liittyminen rikastutti lakipalvelujen tarjontaa ja vakiinnutti erilaisten ammattitaitojen synergian.

 

 

Lakimiesten ja kaupallisen toiminnan taidot ja kiinnostuksen kohteet

Studio Ferrari & Associati takaa avun organisaatioprojektien hallinnassa, liiketoimintaprosessien ja taloushallintojärjestelmien optimoinnissa seuraamalla Asiakasta jokaisessa vaiheessa suunnittelusta hänen liiketoimintansa toteuttamiseen. Kaikki yrityksen toiminnot voidaan suorittaa myös jatkuvasti.

Toiminta-alueet:

– Yrityslaki

– Sopimusoikeus

– Pankkilaki

– Konkurssilaki

– Kaupallinen laki

– Navigointilaki

– Perhelaki

– Ylätuomarit

– Verolaki

– Työlaki ja neuvonta

– kirjanpitohallinto

– Lakisääteinen tilintarkastus

– Sulautumiset ja yritysostot

– Liikkeenjohto ja strategia

– Energialaki

 

 

Oikeudellinen ja kaupallinen apu yksityishenkilöille.

Ferrari & Associati on hyvin tietoinen siitä, kuinka tärkeää on, että ammattilaisella on välitön saatavuus ja rakentaa henkilökohtainen luottamussuhde.

Tämä tekee Ferrari & Associatesista erityisen pätevän oikeudelliseen ja kaupalliseen apuun yksityisille ja yksityisille yhdistyksille.

Perhelainsäädännön ja henkilökohtaisten oikeuksien alalla yritys myöntää apua asumuseroihin, avioeroihin, avioliitosopimuksiin, omaisuuden ja rahastojen perustamiseen, toimeksiantoihin, adoptioihin, rikosoikeudenpitoon, oikeudenmenetykseen ja tukitoimiin liittyvissä asioissa.

Verolain suhteen käsittelemme henkilökohtaista suunnittelua, sukupolvien vaihtamista ja kansainvälisiä siirtoja.

Studio Ferrari & Associati tarjoaa suurimman kokemuksen ja osaamisen ratkaisemalla kaikki testamenttiin ja testamenttiin liittyvät kysymykset jopa erittäin monimutkaisissa tapauksissa.

Tarjoamme apua ja neuvomme veroineen perinnöllisyyslomakkeen kirjoittamisessa ja esittämisessä katastrofisiirroissa, testamenttien laatimisessa ja julkaisemisessa, selvityksissä, menettelyllisessä ja lain ulkopuolisessa suojelussa mahdollisten perintöjakojen suhteen.

Kiinteistöalalla yhdistys pystyy neuvomaan asiakastaan ​​koko omaisuudensa hallinnassa avustaen häntä kaikissa riita-asioissa, sekä tuomioistuimissa että tuomioistuinten ulkopuolella, kiinteistöjen myyntiin herkimmissä vaiheissa. jopa konkurssi- ja riita-asioissa sekä sopimusten laatimisessa.

 

 

Palvelut yrityksille sekä julkisille ja yksityisille organisaatioille

 
Studio Ferrari & Associati kuuluu asiakkaidensa joukkoon teollisuus-, kauppa-, rahoitus- ja vakuutusyhtiöitä, pankkeja, yksityisiä ja julkisia elimiä (kuten yhdistyksiä ja säätiöitä; paikallisviranomaisia, institutionaalisia julkisia elimiä, terveysvirastoja, ministeriöitä ja keskushallintoja, valtion virastoja), ammattilaisia ​​ja yrittäjiä.

Yritys auttaa asiakasta yrittäjähankkeiden kehittämisessä, toiminnan normaalissa ja ylimääräisessä johtamisessa tarjoamalla organisaation, hallinnon, kirjanpidon, vero- ja työvoimakonsultointipalveluita, koko yrityksen valvontajärjestelmän toteuttamista, todentamista ja arviointia.

Yritys auttaa asiakkaitaan myös ylimääräisissä yritysjärjestelyissä, kuten fuusioissa, jakautumisissa, siirtoissa, yritysosastojen spin-off -yrityksissä ja yritysostoissa.

Julkishallinnon kuulemisen piiriin kuuluu sellaisia ​​erityisammattilaisia, joilla on huomattava kokemus henkilöstön koulutuksesta, hallinnon ja kirjanpidon tarkastamisesta, suunnittelusta ja johtamisen valvonnasta, organisaation ja henkilöiden suorituksen arvioinnista, kirjanpitojärjestelmien ja uudelleenjärjestelysuunnitelmien aloittamisesta ja muuttamisesta.

Pitkäaikaiset suhteet Rooman tuomioistuimen konkurssiosastoon antavat meille mahdollisuuden tarjota pätevää apua saneeraussuunnitelmissa, rakenneuudistussopimuksissa, sopimuksissa, selvitystiloissa, yrityskriiseissä ja edustustossa.

 

Yhteystiedot: emanuele@studioferrari.com

.

.